ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν  επιθυμείτε την επιστροφή μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας σας αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί , καταστραφεί ή αλλοιωθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει Δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση ή έχει γίνει λάθος επιλογή προϊόντος .

Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα όπως π.χ η απόδειξη λιανικής πώλησης, το δελτίο αποστολής κλπ .

Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.

Για να προχωρήσουμε στη διαδικασία αλλαγής θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6981503093 ή στο email της εταιρίας το οποίο είναι το  info@myjewels.gr

Το κόστος επιστροφής χρεώνεται η επιχείρηση μας σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος .Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη .

Η αλλαγή προϊόντων έχει έξοδα 5 ευρώ που επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το δέμα στέλνεται πίσω σε εμάς με την μεταφορική εταιρία NEFOS της ACS με την οποία συνεργαζόμαστε με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική  εταιρία αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί πίσω σε εσάς.

Τα έξοδα αποστολής με το νέο προϊόν για την πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν.

Επιστροφές σε σκουλαρίκια ΔΕΝ γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

Στα custom made προϊόντα οι αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές.

Επίσης αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές  στα εποχιακά είδη. 

Τα προϊόντα προς επιστροφή θα αποστέλλονται στην διεύθυνση :Myjewels ,   Αρέθα 150, ΤΚ 26443, Πάτρα. Στο όνομα Αικατερίνη Μπαρμπούνη.

Επιστροφές χωρίς να έχει ενημερωθεί η εταιρία ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ΜΟΝΟ πριν την αποστολή της στην εταιρία courier-Η ακύρωση αποστολής γίνεται με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@myjewels.gr  ή τηλεφωνικά στο 6981503093.

ΚΟΡΥΦΗ
Αρέσει σε %d bloggers: